Този кабинет може да се окаже единствената възможност48-то  НС да

...
Този кабинет може да се окаже единствената възможност48-то  НС да
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Кабинетът на проф. Габровски може да се окаже единствената възможност 48-то НС да излъчи редовно правителство

Този кабинет може да се окаже единствената възможност48-то  Народно събрание да излъчи постоянно държавно управление, това сподели от парламентарната естрада Десислава Атанасова от ГЕРБ, съобщи кореспондент на  Sofia24.bg.



" Благодаря на всички парламентарно представени партии, за това, че не си разрешиха да очернят един неоспорим академик и човек като проф. Николай Габровски. 

Персоналният състав на кабинета, препоръчан от проф. Габровски, е от хора с богати биографии, потвърдени в своята област. Изборът на фигури с подобен профил е целеустремен - да надвиши политическите пристрастия ", сподели още Атанасова, като добави: " Българският хайлайф не е в положение да излъчи общоприетоо държавно управление. За стабилизирането на българската държавност е належащо излъчването на държавно управление с стратегия, с ясни цели и оптимално необятна поддръжка от няколко политически сили "

" Проф. Габровски имат нужните качества, с цел да предложи и реализира антикризисна стабилизационна стратегия. Да обезпечи предвидимост. Този кабинет е опция за всички политически сили и не трябва да бъде отхвърлена с лека ръка ", сподели още Десислава Атанасова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР